News

WCPN-competition

WCPN-competition

Hey everyone: Please see the email below that we recieved (for englisch version take a look at the flyer) 

Graag vragen we jullie aandacht voor een leuke activiteit, namelijk het Nederlands kampioenschap puzzelen en sudoku. WCPN organiseert dit NK samen met onze sponsor ORTEC en Leiden, European City of Science 2022.

Wat is WCPN?
WCPN is de Nederlandse vereniging voor enthousiaste liefhebbers van logische puzzels en sudoku. WCPN staat voor World Class Puzzles from the Netherlands.

Dit is onze website: https://www.wcpn.nl/

Leuk als er studenten meedoen!
De Nederlandse kampioenschappen kennen een on-line kwalificatie en een live finale voor de beste puzzelaars en sudoku’ers. Er zijn verschillende categorieën, en dit jaar is er voor het eerst een categorie studenten. We vinden het leuk als er zoveel mogelijk studenten meedoen aan het NK.
Daarom willen we jullie vragen om deze mail door te sturen aan al jullie leden.

Meer informatie in de flyer
In de flyer bij deze mail zit een link naar de website waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Op die website staan ook links naar pagina's met informatie en puzzels van eerdere kampioenschappen. Dat geeft een aardig beeld van hoe een NK gaat en hoe leuk het is om mee te doen. Medio maart verschijnt op die website ook het instructieboek met alle nodige informatie om aan de kwalificaties mee te kunnen doen.
Het adres van de website is:  https://nk.wcpn.nl/

Deelname aan de kwalificatie en het live NK is gratis.

Comments

Log in to read and post comments

Our sponsors